Michael Cohen

Vladimir Putin a Donald Trump

Trump je gangster a obdivovatel Putina, udeřil v knize Cohen

Svět

Dlouhé roky byl známý jako jeho muž na špinavou práci, nyní amerického prezidenta Donalda Trumpa odsuzuje. Bývalý Trumpův právník Michael Cohen ve své knize Disloyal - A Memoir (Neloajální - Paměti), která dnes přichází do prodeje, pokračuje v kritice současného šéfa Bílého domu.

Donald Trump

Trumpův právník ve vězení, krátil daně na jeho kampaň

Svět

Někdejší osobní právník amerického prezidenta Donalda Trumpa Michael Cohen se dnes ohlásil ve věznici v Otisville ležící asi 100 kilometrů od New Yorku, aby si zde odpykal tříletý trest za krácení daní a porušení zákonů o financování politické kampaně. Před odjezdem do káznice novinářům řekl, že věří, že až se bude moci opět vrátit ke své rodině, bude Amerika lepším místem.

Michael Cohen, někdejší a nyní již odsouzený osobní Trumpův právník Michael Cohen

Trump je rasista, podvodník a šejdíř. Cohen chtěl za něj položit život, teď mu to spočítal v Kongresu

Svět

Americký prezident Donald Trump je lhář a rasista, který ke lhaní nutí ostatní. Dnes před výborem Sněmovny reprezentantů pro dohled a reformu prohlásil Trumpův někdejší a nyní již odsouzený osobní právník Michael Cohen. Od republikánských poslanců Cohen čelil tvrdé kritice za to, že v roce 2017 v Kongresu USA lživě vypovídal, proto není důvod mu nyní věřit.

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 22:25

Greta Thunbergová byla obviněna z ignorování policejních příkazů

V úterý švédská prokuratura zahájila obvinění proti klimatické aktivistce Gretě Thunbergové za občanskou neposlušnost. Incident se týká protestu před švédským parlamentem, během kterého Thunbergová odmítla odejít po výzvě policie.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy