Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Střelba u muslimské modlitebny v Karlových Varech. Nejméně jeden zraněný

Karlovy Vary
Karlovy Vary
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Karlovy Vary – Rušný večer prožily Karlovy Vary. Policie potvrdila, že se poblíž muslimské modlitebny střílelo. Detaily však neprozradila.

V Karlových Varech se dnes večer střílelo poblíž muslimské modlitebny. Policie na dotaz ČTK pouze potvrdila, že jeden člověk byl postřelen na ulici.

"Mohu potvrdit, že v Karlových Varech na ulici I. P. Pavlova došlo před restaurací k postřelení jedné osoby," potvrdila policejní mluvčí Kateřina Böhmová. Bližší informace ale sdělit s ohledem na probíhající vyšetřování nechtěla.

Co přesně se na místě stalo, tak není jasné. Stále častěji se ale objevují informace, že útok by mohl nějak souviset s muslimskou modlitebnou, která je nedaleko.

Mluvčí Karlovarské krajské nemocnice Vladislav Podracký uvedl, že nemocnice přijala do péče muže ve věku 42 let se střelným poraněním na noze. Muž podle něj byl stabilizovaný a mimo ohrožení života.

Témata:  Karlovy Vary střelba Policie ČR

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 14:14

Feri neuspěl s odvoláním, tříletý trest vězení za znásilnění platí

Exposlanec Dominik Feri půjde na tři roky do vězení za znásilnění dvou dívek a jeden další pokus o znásilnění, rozhodl odvolací soud v pondělí. Feri byl už loni v listopadu uznán vinným ve všech třech bodech obžaloby a potrestán nepodmíněným trestem v délce tří let. Někdejší politik, který vinu odmítá, se může dovolat k Nejvyššímu soudu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy