Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Na D11 a na Blanensku umírali na silnici lidé

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Srážka osobního auta s kamionem zastavila v sobotu odpoledne provoz na dálnici D11. Řidič osobního vozu nehodu nepřežil, další tři lidé jsou zranění.

Na dálnici D11 se v sobotu odpoledne stala vážná dopravní nehoda. Osobní automobil z doposud nezjištěných příčin narazil do kamionu před sebou, při srážce přišel o život.

"Na místě byl vrtulník, dálnice proto byla oběma směry uzavřena na nezbytně dlouhou dobu," uvedl policejní mluvčí Pavel Truxa.

Jednoho vážně zraněného člověka musel z místa nehody do nemocnice přepravit vrtulník, informovala mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová. Další dvě osoby - žena a dítě - záchranáři po nezbytném vyšetření převezli do pražské nemocnice na Vinohradech a do Krče.

"Provoz je odkloněn na objízdnou trasu Přes Mochov a Nehvizdy, s možným nájezdem na D11 na EXITu 8 -Jirny. Tvoří se kolony," upozorňují policisté.

Nehoda u Mohelnice

V sobotu se bouralo i u sjezdu z dálnice na Mohelnici. Po čelní srážce dvou aut se zranilo celkem pět lidí. "Po vyšetření, ošetření a stabilizaci na místě byli žena a muž pro středně těžká poranění hlavy a hrudníku transportováni do traumacentra Fakultní nemocnice v Olomouci. Další žena pro zhmoždění hrudníku a břicha na urgentní příjem do Šumperka," infomoval mluvčí olomouckých záchranářů Petr Hubáček.

"Muž s tříletým dítětem, které cestovalo v dětské autosedačce, neutrpěli vážná zranění, nicméně k dalšímu vyšetření byli převezeni taktéž do nemocnice v Šumperku," dodal mluvčí.

Témata:  nehody aut

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 17:48

Policie šetří nález těla na Mělnicku, zřejmě jde o sebevraždu

Středočeská policie se zabývá nálezem bezvládného těla na Mělnicku. Muž se zřejmě zastřelil po předchozí dopravní nehodě, vyplývá z dosavadních informací. Tragická událost je nadále předmětem vyšetřování. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy