Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sexuolog Weiss promluvil o své tragické autonehodě

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Pelhřimov - V září se na Pelhřimovsku odehrála tragická autonehoda, při které zemřeli dva lidé. Jedním z účastníků byl známý sexuolog Petr Weiss. Jeho auto z neznámých důvodů vjelo do protisměru, kde se čelně srazilo s jiným vozidlem. Weiss se nyní k tragické události vyjádřil.

Neštěstí se odehrálo u obce Rynárec na Pelhřimovsku. Muž z protijedoucího auta podlehl zraněním na místě, žena zemřela později v nemocnici. Petr Weiss odmítal po nehodě s médii mluvit. "Nezlobte se, zatím nejsem ve stavu, kdy o tom mohu mluvit," napsal v SMS zprávě Weiss.

Nyní se však k nehodě vyjádřil slovy: "Je mi té události nesmírně líto, učím se s tím žít, žel mám po otřesu mozku na celou událost kompletní amnésii, takže se k průběhu nehody nemohu vyjádřit. Plně důvěřuji ve vyšetřování policie ČR v Pelhřimově," řekl TN.cz  Weiss. "Rodině obětí jsem samozřejmě vyjádřil hlubokou lítost," dodal.

Příčinu nehody nyní vyšetřuje policie. "Zatím nebyl nikdo obviněn. Prověřování nehody nebylo ukončeno, čekáme na výsledky znaleckých posudků," okomentovala policejní tisková mluvčí Dana Čírtková.

Syn a bratr obětí nehody se k tragédii odmítl vyjádřit. "Nezlobte se prosím, ale celou věc si už nepřejeme medializovat. Už takto je to bolestivé pro všechny zúčastněné a nemá cenu přilívat olej do ohně."

Témata:  nehody aut Petr Weiss

Aktuálně se děje

8:22

Kyjev s naší pomoci může na Rusy opět útočit v roce 2025, věří Bílý dům

Ukrajina se schválenou vojenskou pomocí Spojených států udrží obranu a v roce 2025 může i zaútočit, uvedl poradce Bílého domu pro národní bezpečnost Jake Sullivan.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy