Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Odešla jen na procházku, rodina už ji týden pohřešuje

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Už téměř týden pátrá rodina a také pražští policisté po devětatřicetileté Lucii Selicharové. Žena odešla v neděli odpoledne na procházku a už se nevrátila domů a ani se svým blízkým neozvala.

Žena bydlela v Praze v Zenklově ulici. V neděli se už nevrátila domů z procházky. "Podle dostupných informací byla ženinou oblíbenou lokalitou pro takové vycházky oblast Libně a Libeňského mostu, konkrétně tamního vodáckého oddílu a lanového centra," uvedl mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan.

Kromě Prahy hledají policisté také na Plzeňsku. "Prošetřováním kriminalisté dále zjistili, že žena má také kladný vztah k lokalitě Manětín v okrese Plzeň - sever, kam vyrážela za rekreací," doplnil mluvčí Hulan.

Ale ani v Praze a ani na Plzeňsku nenašli po pohřešované ani stopu. "Proto se obracíme s prosbou o pomoc na širokou veřejnost. Pokud byste kdokoliv tušil, kde se pohřešovaná v tuto chvíli nachází, znal jste její současné místo pobytu nebo pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158," vyzval Hulan.

Pohřešovaná žena je střední postavy, má hnědé vlasy a modré oči. Měří přibližně 165 centimetrů a vypadá na 30 až 35 let.

Témata:  pohřešované osoby Policie ČR

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy