Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kalousek se pustil do ODS: Budete volit Zemana. Jste k smíchu. Schytal to i Klaus mladší

Miroslav Kalousek /TOP 09/
Miroslav Kalousek /TOP 09/
Foto: Lukáš Henzl, EuroZprávy.cz

Praha – Ačkoliv opoziční strany TOP 09 a ODS často stojí bok po boku proti vládní koalici, rozhodně se nedá říci, že by mezi nimi neexistovaly spory a slovní přestřelky. Naposledy se do občanských demokratů a jednoho ze známých členů strany pustil sám šéf TOP 09 Miroslav Kalousek.

Kalousek se pustil do výrazné tváře ODS a experta strany na školství. Ten totiž pro Reflex prozradil, že „jako Čech by volil Le Penovou“. „Proč mě to vůbec nepřekvapuje? Stejně jako to, že v ODS volili hlavně Zemana. A budou ho volit zas…,“ rýpnul si do kolegů z opozice Kalousek.

Nic ve zlém,Tomáši.Ale pokud tvrdíte,že nejviditelnější tvář strany je anomálie,jste k smíchu.Nejviditelnější tvář je hlavní proud.Vždycky. https://t.co/oALkjLza33

— Miroslav Kalousek (@kalousekm) 8. dubna 2017

Na jeho slova obratem zareagoval jeden z členů ODS. „Sprostota neobyčejná! Většina volila Zemana?“ uvedl na twitteru ke slovům šéfa TOP 09 někdejší poslanec ODS Tomáš Fejfar.

„Tak si později přečtěte náš program a nevrážejte nám pořád VK ml., který je anomálií, kterou má každá strana,“ vzkázal TOP 09 Fejfar.

Kalousek ho však chytil za slovo. „Nic ve zlém,Tomáši. Ale pokud tvrdíte, že nejviditelnější tvář strany je anomálie, jste k smíchu. Nejviditelnější tvář je hlavní proud. Vždycky,“ vzkázal mu.

Témata:  Miroslav Kalousek ODS Václav Klaus ml.

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 15:10

Londýnem se proháněli splašené vojenské koně

Centrem Londýna se ve středu prohánělo několik splašených koní, uprchli britské vojenské jednotce Household Cavalry. Zranění při tom utrpělo pět lidí, čtyři odvezli do nemocnice.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy