Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tým Petry Kvitové uvítal tenistku na kurtu velmi originálně, nechal si vyrobit speciální trička

Petra Kvitová
Petra Kvitová
Foto: Australianopen.com

Paříž - Dvojnásobná vítězka Wimbledonu Petra Kvitová se v 1. kole grandslamového Roland Garros představila poprvé od prosincového přepadení a následné operaci pořezané levé ruky. Vítala ji trička s nápisem "Odvaha, víra, pojď!"

"Když jsem začali přemýšlet, že bych tu mohla hrát, tak jsme chtěli něco výjimečného," komentovala Kvitová nápad s tričky. Sama po výhře jedno oblékla. Na rameni navíc měla napsané "Peťa"," zkráceninu svého jména.

Dvorec Philippa Chatriera byl zpočátku utkání proti Američance Julii Boserupové jen spoře zaplněný, ale hráčská lóže Kvitové byla plná jako při finále.

Sledovat první zápas bývalé světové dvojky přijeli rodiče Jiří a Pavla, bratři Jiří a Libor, manažer Miroslav Černošek, ředitelka turnaje WTA v Praze Petra Černošková, francouzský specialista Dominique Thomas, který hráčce pomáhal s rehabilitací, či Nizozemec Marijn Bal ze společnosti IMG zastupující Kvitovou.

Nechyběla anglická PR manažerka Katie Spellmanová, bodyguard fedcupového týmu Martin Paštika i kamarádka tenistka Lucie Hradecká.

Polovina z nich včetně trenéra Jiřího Vaňka a kondičního kouče Davida Vydry měla na sobě černá trička s bílým nápisem "Courage, Believe, Pojď!" Ve slově pojď je místo písmene O srdíčko.

Témata:  Petra Kvitova tenis Roland Garros

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 15:09

Policie vyšetřuje napadení v pražském servisu, jeden člověk je po smrti

Pražská policie vyšetřuje napadení v autoservisu v Řepích, ke kterému byli přivoláni i lidé z oddělení vražd. Hrůzný čin si totiž vyžádal úmrtí jedné osoby. Strážci zákona na místě zadrželi jednoho muže. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy