Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policistu, který spolu s hradním protokolářem Krulišem boural v BMW, propustili z nemocnice

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Brno - Policista, který měl konci května nehodu v hybridním BMW spolu se zástupcem šéfa hradního protokolu Vladimírem Krulišem, byl propuštěn z nemocnice.

Podle mluvčího Fakultní nemocnice Pavla Žáry policistu ze zařízení propustili v uplynulých týdnech.

Vůz sjel do potoka v brněnských Chrlicích, kdy řidič kvůli mozkové příhodě nezvládl řízení. Kruliš jel ve voze s policistou. Oba se vážně zranili, zatímco policista zůstával v nemocnici, Kruliš ji opustil už v polovině června. "Můj pan chirurg, když jsem se s ním bavil, tak říkal, že takhle rychle se z toho dostat bez jakýchkoli následků je tak jeden z tisíce. Takže děkuju svým andělům strážným a vážím si toho, že to dopadlo tak, jak to dopadlo," řekl tehdy Kruliš a dodal, že se musí pouze ráno po probuzení protahovat.

Kruliš koncem května doprovázel prezidenta Miloše Zemana na cestě po Jihomoravském kraji. Policie údajně nabídla prezidentovu doprovodu ukázku policejní techniky. Po nehodě se objevily spekulace, že za volantem seděl Kruliš, což policie i záchranáři odmítli.

Bouraný hybridní vůz za čtyři miliony korun policie převzala k testování v první polovině května. Na konci června dostala k testování za stejných podmínek nový.

Témata:  Policie ČR Vladimír Kruliš Fakultní nemocnice Brno

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy