Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Poslíčci kromě dopisů rozváželi i pervitin. Teď sklapla past

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Plat poslíčků jim nestačil, a tak začala dvojice narkomanů z Prahy rozvážet kromě zásilek i pervitin. Teď jim hrozí až pětileté vězení.

Muž, který pervitin vařil, je vášnivým cyklistou. Jeho byt připomínal spíše dílnu. Kromě varny na pervitin se tam všude povalovaly náhradní díly na kolo. Dokonce v době, kdy policie původně mileneckou dvojici zadržela, tak měl na sobě cyklistický dres.

Platy poslíčků páru však nestačily a tak poslední dva roky vyráběli a prodávali pervitin. Žena jezdila pro léky na výrobu drogy do Polska, muž ji potom vařil. Tato spolupráce jim vydržela i poté, co se rozešli a narkoman si do bytu přivedl sedmnáctiletou milenku.

Dvaatřicetiletému muži a sedmadvacetileté ženě teď hrozí kvůli výrobě a prodeji drog až pětileté vězení. V domě, kde drogu vyráběli, nezasahovala policie poprvé. Dokonce ve stejném bytě holešovského domu měla drogový byznys před čtyřmi lety rozjetý také skupina cizinců. Vypadá to, že obviněná dvojice jen převzala fungující byznys i s klienty.

Témata:  drogy Policie ČR

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy