Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

U Veselí se objevil zmatený muž, nezná své jméno a ani jak se na místo dostal

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Veselí nad Lužnicí - U pískoven ve Veselí nad Lužnicí našli v noci policisté promrzlého a dezorientovaného muže. Nezná své jméno, navíc ani neví, kdy a jak se na místo dostal. Policie ho předala do péče lékařů a požádala o pomoc veřejnost.

Táborští policisté hledají rodinu a přátele muže (foto zde), kterého našli v noci na středu u veselských pískoven. Muž byl promrzlý a dezorientovaný, navíc nedokázal policistům sdělit své jméno ani okolnosti, za jakých se na místo dostal.

"Krátce po druhé hodině nad ránem dnešního dne byl nalezen policejní hlídkou v prostoru pískoven. Policistům nebyl schopen sdělit svou totožnost, rovněž tak nic dalšího ke své osobě, ani jak, kdy a za jakých okolností se na místo dostal," potvrdil policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Neznámému muži je 35 až 45 let, měří asi 193 centimetrů a váží 120 kilo. Má hnědé oči, delší hnědočerné vlasy a místy prošedivělé vousy. Byl oblečen do černé mikiny s kapucí, černého trička s potiskem, černých kalhot a černých sportovních bot.

"Při sobě měl baterku - „čelovku", nůž značky Bushnam, cigarety, zapalovač a na zádech černý batoh, ve kterém se nalézalo pouzdro s kontaktními čočkami, černé brýle a MP3 přehrávač," doplnil Doubek. Výrazným znamením je tetování na levém předloktí.

"Ani následnými policejními úkony nebylo možné totožnost muže prokazatelně potvrdit. Po nezbytném šetření byl muž předán do odborné lékařské péče," dodal policejní mluvčí.

Policie teď prosí o pomoc veřejnost. "Žádáme tímto každého, kdo by znal totožnost uvedeného muže, aby tuto informaci předal táborským policistům cestou linky číslo 158. Děkujeme," uzavřel Doubek.

Témata:  Policie ČR pohřešované osoby

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 15:10

Londýnem se proháněli splašené vojenské koně

Centrem Londýna se ve středu prohánělo několik splašených koní, uprchli britské vojenské jednotce Household Cavalry. Zranění při tom utrpělo pět lidí, čtyři odvezli do nemocnice.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy