Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Gott kvůli nemoci nevystoupí na Česko-Slovenském plese

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Praha - Zpěvák Karel Gott (78) je stále hospitalizován kvůli silné chřipce ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Nemůže proto v sobotu vystoupit na Česko-Slovenském plese v pražském Obecním domě.

"Byl jsem potěšen a poctěn, když mě organizátoři oslovili, abych zazpíval na zítřejším Česko-Slovenském plese. Nesmírně jsem se na vystoupení těšil, obzvlášť, když se ples ponese ve slavnostním duchu 100. výročí vzniku Československa," řekl Gott.

"Vždy mě mrzí, když musím své pracovní závazky odřeknout kvůli nemoci, tak, jako je tomu i nyní. Jsem stále hospitalizován a zdravotní stav mi tak bohužel nedovolí zítra zazpívat. Pevně však věřím, že se ples vydaří a jeho návštěvníci si užijí krásný večer," dodal zpěvák.

Gott, který je vedle Česka oblíbený především v Německu, předloni překonal těžkou nemoc. V závěru loňského roku se stal po dvaačtyřicáté mezi zpěváky vítězem ankety popularity Český slavík.

Témata:  Karel Gott EuroZprávy.cz

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy