Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hilšer ukázal nateklý ret. Kdo ho takhle zřídil?

Marek Hilšer
Marek Hilšer
Foto: Facebook

Praha – Lékař, aktivista a někdejší prezidentský kandidát Marek Hilšer se na sociálních sítích „pochlubil“ napuchlým rtem. Nejde o následek žádné rvačky, ale o „pracovní“úraz. Hilšer totiž dostal žihadlo, když kontroloval svoje včely.

„Za botox se platí velké peníze, ale včelí žihadlo je zadarmo!“ komentoval svoji fotku s nafouknutým rtem Hilšer, který plánuje kandidaturu do Senátu.  Přestože si z toho dělal legraci, přiznal, že to má jeden háček – měl totiž další den odletět do Kyjeva, kde se měl zúčastnit televizní debaty na téma směřování střední Evropy. Ta navíc měla být přenášena do dalších 5 zemí. „Doufám, že to splaskne, jinak si asi budou myslet, že Češi jsou fakt exoti,“ dodal Hilšer.

Jeho manželka Monika pro Blesk prozradila, že svému muži, který je vášnivým včelařemn, musela poskytnout první pomoc. „Já jsem zrovna odněkud přicházela a ze dvora uslyšela volání ze střechy, kde má Marek úly. Bohužel dostal při odzimování včel žihadlo,“ popsala celou situaci.

Ošetřit ho pak chtěla přípravky, které potlačují alergickou reakci. „Ale on prostě nesnáší krémy a masti. Takže jsme se tam chvíli honili po střeše,“ uvedla s tím, že se jí manžela nakonec podařilo přesvědčit. Svého muže odchytla a tvář mu namazala. „On sám sobě si nakonec naordinoval jinou medicínu - jednoho panáka slivovice,“ dodala Hilšerová.

Hilšer svým statusem a fotkou na facebooku celou řadu Čechů pobavil. 

„Po tolika ošklivých politických komentářích konečně humor. Vám se p. Hilšere omlouvám, ale už dlouho jsem se tak nenasmála vtipným komentářům,“ napsala mu jedna z uživatelek. „Tu cestu zvažte, aby to nevypadalo, že na ně vyplazujete jazyk!!“ přidala se další. Jiní pak dávali zarušené rady, jak se otoku zbavit – od octového obkladu, cibule, jitrocele až po léky mastičky

Témata:  Marek Hilšer Facebook EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:06

Protest v RTVS. Zaměstnanci požadují zachovat svobodnou veřejnoprávní instituci

Situace na Slovensku se rychle mění. Zaměstnanci RTVS vydali protestní prohlášení a to krátce po schválení zákona o STVR Ficovou vládou.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy