Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragédie na Olomoucku: Při srážce náklaďáku a osobního auta zemřeli 3 lidé

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Olomouc - Na Olomoucku zemřeli dnes odpoledne při střetu osobního a nákladního auta tři lidé. Další dva z pětičlenné posádky osobního auta byli zraněni a skončili v nemocnici.

Informovala o tom krajská policejní mluvčí Marie Šafářová. Tragická nehoda se stala na hlavním tahu mezi Olomoucí a Šternberkem. Silnice je průjezdná kyvadlově, na místě se tvoří dlouhé kolony. 

Podle policie došlo k nehodě kolem 14:30 v blízkosti čerpací stanice na křižovatce směrem na Bohuňovice. "V křižovatce se střetlo osobní a nákladní auto. V osobním autě cestovalo pět lidí, z toho tři osoby na místě svým zraněním podlehly a další dvě byly transportovány se zraněním do nemocnice," uvedla mluvčí.

Policie okolnosti nehody vyšetřuje, pravděpodobnou příčinou bylo nedání přednosti v jízdě.

Témata:  nehody aut Olomouc

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:36

Tusk apeluje: Nadcházející týdny mohou rozhodnout o osudu války na Ukrajině

Polský premiér Donald Tusk po summitu Evropské rady upozornil, že situace na ukrajinské frontě je kritická a příští týdny mohou rozhodnout o osudu války. Podle premiéra obsahují závěry summitu závazné ustanovení, která zavazují EU přijmout opatření k zajištění bezpečnosti ukrajinského nebe. Tusk se také vyjádřil k zatčení Poláka, který údajně pracoval pro ruskou rozvědku.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy