Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Z hotelu v Praze vyskočila žena

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Policejnidenik.cz

Praha - Z tříhvězdičkového hotelu na Praze 6, který mimo jiné ubytovává i studenty Univerzity Karlovy, vyskočila v noci na neděli žena (†38). Policie případ vyhodnotila jako sebevraždu, univerzita případ odmítá blíže komentovat.

Policisté a záchranáři v neděli kolem čtvrté hodiny ranní vyjížděli k pražskému hotelu v ulici José Mártiho. Z hotelu Krystal, který mimo jiné nabízí ubytování pro studenty Univerzity Karlovy, totiž vypadla osmatřicetiletá žena.

"My ten případ evidujeme jako sebevraždu, neshedali jsme podíl jakékoli třetí osoby," řekl policejní mluvčí Tomáš Hulan. Co ženu k tak zoufalému činu dovedlo, ale zatím není jasné.

"Žena utrpěla vážná vícečetná poranění, kterým podlehla ještě před příjezdem našich posádek," uvedla dále mluvčí pražských záchranářů Jiřina Ernestová.

Samotná univerzita případ odmítla blíže komentovat. Jestli se jedná o zaměstnankyni školy, nebo ubytovanou turistku, tak stále není jasné.

Témata:  sebevražda Univerzita Karlova

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy