Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dálnici D11 stála. Uzavřela ji vážná nehoda dodávek

Autonehoda
Autonehoda
Foto: Pixabay

Sadská (Nymbursko) - Dálnici D11 uzavřela dnes večer na 22. kilometru ve směru na Hradec Králové nehoda dvou dodávek, které skončily mimo vozovku. Dva lidé se zranili, na místě zasahoval vrtulník, řekl ČTK mluvčí středočeských hasičů Jaroslav Gabriel. Provoz byl jedním pruhem obnoven asi po půl hodině.

Nehoda se stala před 19:00, dálnice byla kvůli zásahu vrtulníku uzavřena kolem 19:20. Jednoho z řidičů museli hasiči vyprošťovat. "Hasiči 16 minut vyprošťovali jednoho z řidičů, šlo o komplikovanější vyproštění za použití dvou sad na vyprošťování," řekl Gabriel.

Jeden řidič má zlomené obě nohy. "Po ošetření a zafixování proti pohybu byl letecky transportován do vinohradské nemocnice," řekla mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová. Stav dalšího z řidičů nevyžadoval převoz do nemocnice.

Policie dopravu odkláněla na 18. kilometru sjezdem na Bříství, zpět na dálnici se mohli řidiči vracet na 25. kilometru u Sadské.

Témata:  dálnice nehody aut

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy