Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

František Černý, kapelník Čechomoru zkolaboval přímo na koncertu

Záchranná služba
Záchranná služba
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Ostrava - Česká kapela Čechomor zažívá krušné chvíle. Přímo uprostřed pátečního koncertu na festivalu Beerfest v Ostravě jim totiž zkolaboval jejich kapelník František Černý, který je nyní v nemocnici. V jakém je stavu, zatím není jasné.

Skupina Čechomor v pátek dohrávala na festivalu v Ostravě bez kapelníka Františka Černého (58). Ten totiž uprostřed koncertu znenadání zkolaboval. Museli pro něj proto okamžitě přijet záchranáři.

"Ošetřen byl s vážným postižením interní povahy a transportován do Městské nemocnice Ostrava," uvedl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl. Jestli je mimo ohrožení života, ale zatím není jasné.

Festival Beerfest v sobotu pokračuje druhým dnem. Jak informují Novinky.cz, Černý zkolaboval v druhé polovině koncertu a kapela tak musela dohrávat bez něj. Jednalo se o posledních zhruba 15 minut.

Témata:  Čechomor Zdravotnická záchranná služba kolaps

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy