Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Rocková legenda Bryan Adams přijede do Prahy

Bryan Adams
Bryan Adams
Foto: Facebook

Praha - Jeden z nejlepší rockových zpěváků na světě se po svém vyprodaném brněnském koncertě vrací do pražské O2 Arény. Zazní nejlepší hity jeho kariéry, ale i písničky z nového alba.

Kanadský zpěvák Bryan Adams se řadí mezi nejvýraznější zpěváky a skladatele osmdesátých a devadesátých let. Bryan má na svém kontě celou řadu alb, které i dnes lámou rekordy prodejnosti a šplhají na hudebních žebříčcích hitparád do závratných výšin. Jeho skladby zazněly i v několika filmových klasikách jako jsou Robin Hood s Kevinem Costnerem nebo Tři mušketýři.

Výběr svých nejlepších skladeb představil Bryan Adams i na svém  koncertě na brněnském Velodromu před dvěma lety. Letošní pražský koncert bude jeho šestou zastávkou u nás. Na koncertě kromě zásadních skladeb jeho bohaté kariéry zazní i písničky z nového alba Get Up! I tentokrát Bryan většinu písní nové desky napsal s dlouholetým spojencem Jimem Vallancem, který stál u zrodu většiny jeho hitů. 

Zdroj: YouTube

Na svém novém albu Get Up! Adams opět ukazuje dvě tváře. Tvář romantika, který umí psát nádherné pomalé písně a balady, ale i tvář nestárnoucího rockere se svižnými a hitovými songy. Pilotní singl z desky je píseň Brand New Day, jež byla začátkem září 2015 uvedena i do rádií. 

Bryan Adams vystoupí 5. října 2016 v pražské O2 Areně. Vstupenky budou v prodeji od 8. dubna.

Témata:  O2 Arena koncert Bryan Adams

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 21:42

Soud zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Weinsteinem

Nejvyšší soud amerického státu New York ve čtvrtek zrušil rozsudek nad hollywoodským producentem Harveym Weinsteinem z roku 2020, ve kterém byl uznán vinným ze sexuálních trestných činů. Nařídil zároveň nový proces v případě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy