Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zpěvačka Barbora Poláková vyráží na první samostatné turné

Zpěvačka a herečka Bára Poláková
Zpěvačka a herečka Bára Poláková
Foto: Iva Haj

Praha/Brno – Herečka a zpěvačka Barbora Poláková se po velmi úspěšných vystoupeních na letních festivalech chystá na své první samostatné turné. Koncertní šňůra laureátky dvou cen Anděl dostala název Kdo je tady víc než ty tour 2016 a čítá celkem dvacet koncertů po českých klubech.

Barbora v rámci turné Kdo je tady víc než ty tour 2016 představí v klubech napříč celou republikou svůj loňský debut, který právě vychází na LP. Fanoušci se také mohou těšit na další verze klipu Generace od pěti střihačů z pěti různých zemí.

„Na svou první tour se moc těším. Důležitý je pro mě, že mám kolem sebe lidi, který mám ráda, obdivuju každýho pro jeho talent a těším se na ně. Máme za sebou asi 25 koncertů přes léto a před sebou dalších 20 do prosince, tak budu móc ráda, když to se mnou na Vánoce nesekne," říká Poláková v tiskové zprávě.

Velký zájem o turné je důkazem o stále rostoucí popularitě zpěvačky. Pražský Lucerna Music Bar byl vyprodán po necelých třech týdnech od zahájení předprodeje. Z tohoto důvodu byl přidán koncert na stejném místě. Obdobný zájem je údajně i o vystoupení v jiných městech.

Kromě koncertů Poláková slaví úspěchy i v jiných oblastech své hudební kariéry. Její loňský eponymní debut byl v březnových křtech na Malostranské besedě oceněn Zlatou deskou Supraphonu a nyní je už dokonce platinový. Klip k úvodnímu singlu Nafrněná má v tuto chvíli téměř osmnáct a půl milionu zhlédnutí. Ve světě českých hudebních videoklipů to lze považovat za ojedinělý počin.

Kdo je tady víc než ty tour 2016 startuje 6. října v Písku, v Brně se Poláková zastaví 20. října a v Praze 1. a 2. listopadu.

Témata:  Bára Poláková koncert hudba

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy