Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Harry Potter rozezní O2 Arenu. Symfonický orchestr chystá jedineční hudební zážitek

Harry Potter
Harry Potter
Foto: Warner Bros.

Praha - Jedinečná událost pro milovníky Harryho Pottera. Český národní symfonický orchestr chystá unikátní představení, kdy živě zahraje jako doprovod k filmu, promítaném na dvanáctimetrovém plátně, každý tón z filmu Harry Potter a kámen mudrců.

CineConcerts a Warner Bros představili začátkem letošního roku chystanou sérii koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi. Koncerty které odstartovaly v červnu 2016, jsou dalším jedinečným zážitkem z čarodějného světa J.K. Rowlingové.

„Filmová série Harry Potter je jedním z ojedinělých kulturních fenoménů, který stále přináší potěšení milionům fanoušků po celém světě. Je nám velkým potěšením, že můžeme poprvé v historii poskytnout divákům jedinečnou příležitost poslechnout si oceněnou hudbu, hranou živě symfonickým orchestrem, a zároveň shlédnout milovaný fi lm, promítaný na velkém plátně. Bude to nezapomenutelná událost," říká Justin Freer, prezident CineConcerts a producent/dirigent série koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi.

Zdroj: YouTube

Producent série koncertů Brady Beaubien dodává: „Harry Potter je synonymem vzrušení po celém světě a věříme, že si představením této neuvěřitelné hudby, společně s celým fi lmem, diváci užijí návrat do tohoto kouzelného světa, k mnoha úžasným postavám, které ho obývají, a k jejich dobrodružstvím. "

CineConcerts je jedním z největších producentů živých hudebních zážitků spojených s vizuálními médii. CineConcerts přineslo milionům lidí po celém světě zcela novou zkušenost s živým vystoupením. Mezi nedávné akce patří Gladiátor, Kmotr, Život je krásný, koncert DreamWorks Animation, koncert k 50. výročí fi lmu Star Trek: Poslední cesta, a Snídaně u Tiffanyho.

Koncert se uskuteční 28. ledna 2017 v pražské O2 Areně.

Témata:  Harry Potter O2 Arena koncerty

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy