Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Titulní píseň k nové české romantické komedii Pohádky pro Emu nazpíval Michal Hrůza

Michal Hrůza
Michal Hrůza
Foto: michalhruza.cz **www.michalhruza.cz**

Praha - Za dva týdny vstupuje do kin nová romantická komedie Pohádky pro Emu. V příběhu o hledání lásky a štěstí se v hlavních rolích představí Aňa Geislerová a Ondřej Vetchý. Titulní píseň k filmu nazpíval oblíbený český zpěvák Michal hrůza.

Hlavní hrdina Petr Miller žije a pracuje dlouhou dobu v Londýně. Jeho zaběhnutý život jednoho dne přeruší zpráva z Prahy, kterou vak nejdřívě považuje za omyl nebo špatný vtip. Podle zprávy je otcem osmileté Emy, její matka měla nehodu a on je pro Emu jedinou šancí, aby nemusela jít do dětského domova.

Petrovi soužití s dcerou, o které doposud neměl ani tušení, obrátí život vzhůru nohama. Kromě toho Petra čekají další nelehké úkoly. Musí přesvědčit sociálku, že roli rodiče zvládne, a proto je nutné najít pro Emu matku. I když na lásku dávno přestal věřit, zázraky se občas dějí.

Titulní píseň k filmu nazpíval jeden z nejúspěšnějších českých zpěváků Michal Hrůza a nese název Pro Emu. „Byl jsem poctěn, když jsem byl požádán, abych vytvořil písničku pro filmu Pohádky pro Emu. Měl jsem možnost již film na pracovní projekci vidět a moc se mi líbil a nebojím se dokonce říct, že ho považuji za jeden z nejlepších českých filmů poslední doby. Je to velmi emotivní příběh a navíc na aktuální téma – mnoho lidí se v dnešní době rozhoduje, zda volit kariéru a profesní život nebo naopak rodinu, děti," říká Michal Hrůza.

Zdroj: YouTube

Režisér Rudolf Havlík ve svém druhém celovečerním snímku Pohádky pro Emu představí téma hledání lásky a štěstí. Ale ne vždy je vše zadarmo, v tomto případě hlavní rdina platí ztrátou svého pohodlí a musí podstoupit nečekané dobrodružství. Avšak možná právě situace, která se zdá být na začátku neřešitelná, může člověka dovést k tomu opravdovému pohádkovému štěstí.

Zdroj: YouTube

Kromě Ondřeje Vetchého a Ani Geislerové se v titulní dětské roli představí Ema Švábenská, dále Vilma Cibulková, Anna Polívková, Marek Taclík, Jiří Dvořák, Oldřich Vlach, Jana Bernášková a další.

Snímek Pohádky pro Emu vstoupí do českých kin 3. listopadu 2016.

Zpravodajský server EuroZprávy.cz je mediálním partnerem filmu.

Témata:  film Pohádky pro Emu Michal Hrůza Ondřej Vetchý

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:06

Protest v RTVS. Zaměstnanci požadují zachovat svobodnou veřejnoprávní instituci

Situace na Slovensku se rychle mění. Zaměstnanci RTVS vydali protestní prohlášení a to krátce po schválení zákona o STVR Ficovou vládou.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy