Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zdravotní problémy zlaté slavice: Nezazpívala jsem ani 'hoří', ale už je to dobré, říká Bílá

Zlatá slavice Lucie Bílá řádila v pražské Tip Sport Aréně prvním vystoupením v sérii mega koncertů Černobílého turné 2014.
Zlatá slavice Lucie Bílá řádila v pražské Tip Sport Aréně prvním vystoupením v sérii mega koncertů Černobílého turné 2014.
Foto: Mikuláš Křepelka / INCORP images

Praha - Zpěvačka Lucie Bílá, která po nedávném zánětu průdušek musela přeložit dva koncerty v O2 areně v Praze, se už vrátila na pódia.

Bílá už má za sebou několik vánočních koncertů a vystoupení v muzikálu Carmen v Hudebním divadle Karlín v Praze. Hraje v něm hlavní roli. Ve stejném divadle zpěvačka v sobotu zazpívala na slavnostním večeru při udílení cen Český slavík.

Bílá v dubnu oslavila padesátiny. Při této příležitosti měla v listopadu vystoupit na dvou koncertech v pražské O2 areně, kvůli zdravotní indispozici ale koncerty přesunula na 8. ledna 2017. "Já jsem nezazpívala týden ani 'hoří'. Ale moje hlasivky, protože jsem jim neublížila, se mi vrátily zpátky. Ale to, že jsem po tom týden brečela, to je jasný," řekla.

Celkově považuje Bílá letošní rok za úspěšný. Vydala desku a na jaře odehrála tři koncerty v Bratislavě.

Na svém kontě má 128 koncertů. "To, že se dva nepovedly, je sice blbý, ale ony mi přinesly do života ještě nějaký jiný rozměr. Já jsem zjistila, jaké mám úžasné lidi kolem sebe, jaký mám tým a jakou mám podporu fanoušků. Protože jsem za celých těch 21 let tolik lásky jako teď necítila," dodala Bílá.

Témata:  Lucie Bílá koncerty hudba

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy