Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muzikál Mefisto slaví u diváků úspěch. Herci dostali vánoční dárečky

Předpremiéra muzikálu Mefisto v divadle Hybernia
Předpremiéra muzikálu Mefisto v divadle Hybernia
Foto: muzikál Mefisto

Praha - Muzikál Mefisto má za sebou dvacátou reprízu a i ta byla, stejně jako všechny předchozí, velmi úspěšná. Ne náhodou si tak herci a zpěváci vždy vyslouží ovace ve stoje, tentokrát však dostali i malé dárky.

Dvacátá repríza muzikálu Mefisto je za námi a diváci i kritici posílají vesměs pozitivní reakce a dobrá hodnocení. Představení už vidělo přibližně patnáct tisíc diváků a herci a zpěváci na závěr vždy vyslouží ovace ve stoje.

Výkonný producent projektu Michal Mückstein se proto rozhodl za tento skvělý výsledek účinkující obdarovat. "Všichni jsou tak skvělí, že mě baví se chodit koukat na všechny varianty obsazení, které se zatím poskládaly a chci Mefista vidět znova a znova, abych ho znal nazpaměť. Stále se bavím a stále mě tahle „love story" dojímá," prozradil.

Umělci celý rok lítají z divadla do divadla a hrají jedno představení za druhým. Nemají proto příliš volného času pro sebe, a jinak tomu není ani před Vánocemi. Karolína Gudasová, Dita Hořínková, Iva Marešová, Michal Novotný a Jiří Zonyga si však našli ve svém přeplněném diáři čas a odskočili si z divadla Hybernia do nákupního centra, kde navštívili prodejnu Dermacolu.

Tam na ně čekalo mnoho krásných vánočních překvapení pro ně a jejich blízké. Kosmetiku, kterou si zde sami vybrali a dostali darem, většina považuje za výborně zvolený dárek, který každého potěší.

Interpreti z muzikálu Mefisto mají za sebou velice náročné období. Přípravy inscenace probíhaly i za poněkud dramatických okolností, neboť během zkoušení došlo ke změně režiséra a na poslední chvíli se také změnila alternace v hlavní roli.

S touto změnou se museli všichni zúčastnění sehrát, což sice není jednoduché, hercům se to ale povedlo na výbornou. "Dostávat od produkce vánoční dárky není zcela běžné a je to rozhodně moc milé. A zrovna kosmetiku používám opravdu hodně, hlavně kvůli své profesi," pochvalovala si odměnu Iva Marešová.

Na akci dorazil i její muzikálový manžel Mario Bosetti, ve kterého se na divadelních prknech převtěluje Michal Novotný. "Musím se přiznat, že jsem tady získal svůj první vánoční dárek a mám z toho velkou radost. Pro moje kolegyně, maskéry z natáčení, jsem zde vybral bázi pod make-up, kterou používají, takže ji určitě využijí a udělá jim radost," prozradil.

Karolína Gudasová byla také spokojená, že si vedení divadla na herce vzpomnělo. "A jestli si to zasloužíme? Tak o tom se musíte přesvědčit sami a přijít na muzikál Mefisto do Hybernie," uvedla. 

V prodejně panovala vánoční atmosféra, během které si herci vybírali dárečky a testovali parfémy. Nakonec si návštěvníci mohli některou z vůní vybrat a odnést domů. Když si však zpěvačky Karolína Gudasová a Dita Hořinková chtěly přičichnout k vzorkům vůní, které byly ukryty ve skleněných květech, vyklouzl jim jeden z květů a málem upadnul a rozbil se. Naštěstí všechno dobře dopadlo, a váza byla zachráněna.

Témata:  muzikál Mefisto

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:07

Putinova ex-manželka přišla ve Francii o vilu. Kreml zuří

Kreml ve čtvrtek odsoudil rozhodnutí francouzských úřadů zkonfiskovat vilu, která patří současnému partnerovi exmanželky ruského prezidenta Vladimira Putina.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy