Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: Ewa Farna nazpívala titulní píseň k novému českému filmu Všechno nebo nic

Píseň z filmu Všechno nebo nic
Píseň z filmu Všechno nebo nic
Foto: YouTube

Praha - Do kin míří nový snímek režisérky Marty Ferencové nesoucí název Všechno nebo nic. Příběh dvou zcela rozdílných hrdinek doplní titulní píseň, díky níž se v krátké době objevuje ve filmech hlas Ewy Farne.

Ve filmu uvidíme dvě naprosto rozdílné povahové postavy, které spojuje knihkupectví ve středu města. Zatímco Linda, rozvedená matka malé dcery, je spíše klidnější, praktická a rozvážnější, Vanda je spontánní a bezprostřední živelná žena, což jí ve filmovém životě přináší nejeden problém. Zejména pro ni platí ono Všechno nebo nic, což je nejen název filmu, ale i titulní písně, kterou právě nazpívala mediálně ostře sledovaná Ewa Farna.

Mladá zpěvačka, jejíž fotografie momentálně hýbou internetem, nechá svůj hlas zaznít ve filmu už podruhé v krátké době. Minulý měsíc zavítala do kina animovaná hudební komedie Zpívej (Sing), ve které Ewa nazpívala part dikobrazí rockerky Ash - ve snímku je tato postava jediná, která zpívá v tomto filmu česky. Písnička Všechno nebo nic má i svůj vlastní klip - autorem hudby je René Rypar, text pochází z pera Gábiny Osvaldové a režii natáčení převzal Alan Kępski. Jak už to u podobných počinů bývá, diváci v něm uvidí velké množství záběrů z filmu samotného, takže se mohou těšit na Ondřeje Sokola, Petru Hřebíčkovou, Luboše Kostelného, Petra Vaňka, Zuzanu Krónerovou, Luďka Sobotu a samozřejmě i obě hlavní představitelky.

Snímek, který vznikl podle předlohy jedné z nejúspěšnějších současných slovenských autorek Evity Urbaníkové, režírovala Marta Ferencová, jak už bylo řečeno. V předpremiérách naplánovaných v období Silvestra, jej vidělo na 1500 diváků, v běžné distribuci bude mít Všechno nebo nic premiéru 12. ledna tohoto roku.

Témata:  Ewa Farna

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy