Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zpěvačka Selena Gomez poprvé vystoupí v Česku. Za pár dnů se spouští předobjednávky

Selena Gomez
Selena Gomez
Foto: Amanda Nobles, CC BY 2.0

Praha - Čeští fanoušci jedné z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti Seleny Gomez se konečně dočkali. Selena vystoupí v České republice vůbec poprvé a přiveze s sebou své poslední album Revival.

Selena začala s natáčení alba Revival na podzim roku 2014, poslední úpravy proběhly loni v létě. Selena na nových skladbách pracovala také jako textařka a skladatelka a ve studiu ji při práci podpořilo i několik věhlasných jmen jako Rock Mafia, Hit-Boy, Dave Audé, Max Martin, Mattman & Robin, Stargate, Benny Blanco, Steve Mac nebo americký rapper A$AP Rocky.

Svoje aktuální album v minulých měsících představila úspěšnými singly Good For You a Same Old Love, které ukazovaly spíše její romantičtější stranu. Novým singlem Hands To Myself, se Selena opět vrací do vod tanečnějšího stylu a podle prvnícj ohlasů z Ameriky, Austrálie nebo Belgie  má zpěvačka nakročeno na další velký hit.

Zdroj: YouTube

Podle Entertainment Weekly je album „jedním z nejelegantnějších alb podzimu" a „svěžím a pokrokovým, jako je hudba indie miláčků Tove Lo a FKA Twigs", ale také Rolling Stone desku  chválil „toto je zvuk umělkyněs novou energií, která je na vrcholu sil."

Evropská část turné "Revival Tour" odstartuje v Helsinkách 10. října 2016 a bude pokračovat přes Švédsko, Norsko, Dánsko, Německo, Holandsko, Francii, Lucembursko, Českou republiku, Itálii, Belgii, Velkou Británii, Španělsko a bude zakončena 16. listopadu v Lisabonu.

A co o svém turné říká samotná Selena Gomez? „Jsem připravena vydat se na turné a vidět své fanoušky v Evropě osobně! Toto album představuje novou a velmi důležitou kapitolu v mém životě. Nemůžu se dočkat, až na jevišti představím nový materiál, z celého srdce jsem se snažila, aby toto turné, bylo opravdu neobyčejné."

Selena Gomez se českým fanouškům představí 24. října  v pražské O2 Areně. Předprodej vstupenek bude zahájen 29. dubna.

Témata:  Selena Gomez O2 Arena koncert

Související

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 20:34

Rusko poslalo na Zelenského atentátníka. Sbíral informace

Polská policie ve středu zatkla muže podezřelého, že poskytoval pomoc ruské vojenské rozvědce GRU při plánování možného atentátu na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Tuto informaci zveřejnila polská prokuratura na svém webovém portálu. Podezřelému hrozí až osm let odnětí svobody.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy