Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Láska a sex je už jen lepší. Fondová si v Benátkách pochvalovala scény s Redfordem i svůj intimní život

Film, ilustrační foto
Film, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Benátky - Jane Fondová a Robert Redford se v pátek večer stali hlavními hvězdami festivalu v Benátkách, když jim byl udělen Zlatý lev za celoživotní dílo. Herečka si pochvalovala milostné scény s Redfordem. Láska a sex se podle ní s rostoucím věkem zlepšují.

Fondová (79) řekla, že by si bývala přála, aby milostné scény s Redfordem (81) v jejich novém filmu Our Souls at Night trvaly déle. Snímek, který je adaptací románu Kenta Harufa, měl v pátek na nejstarší filmové přehlídce světa premiéru.

"Žiju pro sexuální scény s ním," bavila herečka novináře. "Úžasně líbá, takže mě bavilo se s ním líbat, když mi bylo přes 20, a znovu nyní, kdy je mi téměř 80," prohlásila Fondová, která si s idolem žen zahrála už v 60. letech ve filmech jako Štvanice nebo Bosé nohy v parku.

Před kamerou se nyní znovu setkali ve filmu indického režiséra Riteše Batry. Redford se chtěl na filmu podílet, protože jen málo snímků podle něj oslovuje starší diváky. A také prý chtěl natočit ještě jeden film s Fondovou, než zemře. "Jane a já toho máme ve filmu mnoho za sebou a já jsem chtěl, abychom dostali ještě jednu šanci," řekl Redford.

Zatímco Redford si při představování filmu postěžoval, že stárnoucí člověk se musí "vzdát určitých věcí", Fondová namítla, že lásce a sexu stárnutí prospívá. "Je to lepší, protože jsme odvážnější, co ksakru můžeme ztratit?" poznamenala.

Témata:  Robert Redford filmy kultura

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy