Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Richard Krajčo věnuje píseň lidem s roztroušenou sklerózou

Richard Krajčo mezi fanoušky.
Richard Krajčo mezi fanoušky.
Foto: Walker&Lambert

Liberec - Frontman jedné z nejlepších a nejoblíbenějších kapel v České republice Kryštof - Richard Krajčo, bojuje svým hlasem proti roztroušené skleróze. O této závažné nemoci napsala Hanka Robinson píseň, která bude již zanedlouho venku.

Kapely, zpěváci nebo umělci "staví" své texty čím dál více na přírodních zkázách, válečných motivech a nebo se v textu písní odráží právě téma ať už méně, či více závažných nemocí. I frontman oblíbené skupiny Kryštof bojuje svým hlasem, a to konrétně proti roztroušené skleróze.

Roztroušená skleróza je závažné onemocnění týkající se pohybového aparátu. Je to tzv. autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k útoku těla na svůj vlastní organismus. Ačkoliv nelze tuto nemoc nijak léčit, stává se i s mnoha dalšími nemocemi právě hlavním motivem písní.

"Už je to pár let co jsem s Hankou Robinson nazpíval Bellissimu, a teď napsala novou a zase krásnou a sexy píseň, kterou "věnuje" lidem s roztroušenou sklerózou ( www.prekonejsamsebe.cz ) a já jsem byl poctěn, že jsem si s ní mohl zase "zašanzónovat"," píše na svém Facebooku Richard Krajčo. "Zanedlouho bude venku - Jsem prostě romantik neboli Adresa neznámá :-)))) Se těším," dodává.

Témata:  Richard Krajčo

Aktuálně se děje

7. května 2024 16:04

Čínští hackeři zaútočili na britské ministerstvo. Si Ťin-pching je právě v Evropě

Čína je podle informací Sky News zodpovědná za hackerský útok, při němž došlo k nabourání počítačového systému britského ministerstva obrany a úniku personálních údajů zaměstnanců úřadu. Vláda má v úterý o incidentu informovat poslance. Věc vyšla najevo v době, kdy je čínský prezident Si Ťin-pching na návštěvě v Evropě. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy