Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Co bude s kapelou Elán? Zpěvák Jožo Ráž chce skončit

Jožo Ráž
Jožo Ráž
Foto: Korzo

Praha - Zpěvák a baskytarista Jožo Ráž se rozhodl, že po posledním koncertu turné naplánovaném na příští rok opustí kapelu Elán.

Připouští, že se jednou za čas s muzikanty někde výjimečně objeví, ale další turné nebo nahrávání zcela vylučuje. ČTK o tom dnes za kapelu informoval Roman Helcl.

"Končím, protože chci. Tentokrát jsem rozhodnutý a nenechám se přemluvit. Nejsem unavený a publikum miluju, ale vím, že končím a hotovo. Seknout s kariérou je potřeba tehdy, kdy vás lidé žerou. Když je už nebudete zajímat, je pozdě," prohlásil třiašedesátiletý Ráž.

Svůj úmysl odejít z Elánu Ráž v poslední době avizoval několikrát. Loni například v rozhovoru pro portál Plus jeden deň uvedl, že hodlá v kapele vydržet ještě dva roky.

"Jsme si vědomi, že muzikanti dali podobná vyjádření v minulosti a pak se na přání fanoušků znovu vrátili ke koncertování. Tentokrát je pravdou, že po oslavách padesáti let Elánu v roce 2018 se kapela zcela odmlčí," sdělil Vladimír Moško z manažerské agentury Elánu MC production. V úvahu podle něj přichází možnost pokračovat bez Ráže. "Zda tomu ale tak bude, je ještě ve hvězdách," dodal.

Témata:  skupina Elán Jožo Ráž EuroZprávy.cz

Aktuálně se děje

8:45

Ukrajinská armáda stahuje z bojiště americké tanky Abrams

Ukrajina dočasně stáhla z bojiště americké tanky Abrams M1A1. Ukázaly se jako zranitelné při útocích ruskými drony, uvedla agentura AP s odvoláním na zdroje v americké armádě.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy