Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Herci Jennifer Aniston a Justin Theroux oznámili konec svého manželství

Ilustračni fotografie
Ilustračni fotografie
Foto: Pixmac

Los Angeles - Jennifer Anistonová (49), která se proslavila díky sitcomu Přátelé, a Justin Theroux (47) známý například z Charlieho andílků, oficiálně oznámili svou manželskou odluku.

Anistonová a Theroux uzavřeli sňatek v srpnu 2015. "Ve snaze předejít spekulacím jsme se rozhodli oznámit svou manželskou odluku. K rozhodnutí jsme došli společně a s láskou na konci minulého roku. Jsme dva nejlepší přátelé, kteří se rozhodli spolu už nežít jako pár," stojí ve společném prohlášení páru, které zveřejnil jeho mluvčí Stephen Huvane.

"Za normálních okolností bychom k tomuto kroku přistoupili neveřejně, ale vzhledem k tomu, že bulvární média si nenechají ujít příležitost o věcech spekulovat a vymýšlet si, rozhodli jsme se pravdu sdělit sami," dodali herci.

Anistonovou, exmanželku herce Brada Pitta, mohli diváci vidět v průměrně úspěšných romantických komediích jako Božský Bruce, Riskni to s Polly nebo Až tak moc tě nežere. Theroux hrál v mnoha známých televizních seriálech jako Sex ve městě.

Témata:  Jennifer Aniston Hollywood

Aktuálně se děje

25. dubna 2024 9:47

Rusko podle Německa vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu

Rusko podle německého ministra obrany Borise Pistoriuse vyrábí více zbraní a munice, než potřebuje pro invazi na Ukrajinu. Uvedl to v televizi ARD.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy