reklama

Dvaapadesátiletý Luke Perry byl hospitalizován poté, co ve středu v jeho bytě zasahovali záchranáři. Podle dostupných informací utrpěl masivní mrtvici. Jeho zástupce řekl pro britský deník Daily Mail, že herec je na pozorování v nemocnici. Detaily o jeho zdravotním stavu ale nezveřejnil. Server TMZ uvádí, že je „pod sedativy“. Původně server informoval, že lékaři herce raději uvedli do umělého spánku.

Nejznámější rolí Luka Perryho je bezesporu postava Dylana McKaye v seriálu Beverly Hills 90210. Hrál také například ve filmech Buffy, zabíječka upírů,  Pátý element či v seriálu Tělo jako důkaz.

Zpráva o zdravotním stavu Perryho zdrtila jeho herecké kolegy. Ve stejný den, kdy herec utrpěl mrtvici, bylo oficiálně oznámeno další pokračování seriálu Beverly Hills 90210. Do něj se měl zapojit právě i Perry.

„Žádná slova nemnohou vyjádřit, co moje srdce cítilo, když slyšelo tu šokující zprávu.. Pomodleme se všichni za jeho brzké zotavení,“ popřál Perrymu na sociálních sítích herec Ian Ziering, který si v Beverly Hills 90210 zahrál postavu Steva. „Můj příteli. Pevně tě držím a dávám ti svou sílu. Ty to zvládneš,“ vzkázala Shannen Doherty, která si v seriálu zahrála Dylenovu Lásku Brendu.

První díl seriálu Beverly Hills byl odvysílán 4. října 1990. Premiéra posledního dílu pak byla 17. května 2000. Za tu dobu se z něj stal doslova kult. Nedávno se producenti rozhodli natočit pokračování s původním hereckým obsazením. Seriál by se měl dostat na obrazovky během roku 2019, oznámila stanice Fox.

Vrátit by se měli Jennie Garth (Kelly), Tori Spelling (Donna), Jason Priestley (Brandon), Ian Ziering (Steve), Brian Austin Green (David), a Gabrielle Carteris (Andrea). Účast Dylana (Luke Perry) a Brendy (Shannen Doherty) zatím ale smlouvou potvrzena nebyla.