reklama

Sami tvůrci seriálu přiznávají že čekání na pokračování seriálu muselo být pro fanoušky dlouhé, už jen proto, že se jedenáctá řada točila na konci minulého roku. Ale také přiznávají, že ani pro ně to nebylo jednoduché, nic neprozradit. Ale právě dnes odhalili zlomové informace, které nejednoho fanouška zvednou ze židle. První velké odhalení je to, že se jedenáctá řada seriálu objeví na britské televizní stanici Dave už letos v září. Avšak nejočekávanější informací je jistě děj nové řady.

V šesti epizodách se splní sny hned dvěma členům posádky. Rimmer náhodou zachrání život kapitánovi vesmírného sboru a je povýšen na důstojníka, zatímco Kocour si dá pauzu v lásce k sobě samotnému a zamiluje se do kočičí ženy s velkým tajemstvím. Mezitím Lister zjistí, že nějaký vyšinutý android ukradl některé části jeho těla. A třešničkou na dortu bude Krytonova krize středního věku a rozhodnutí opustit posádku Trpaslíka. Hrdinové se také ocitnou v alternativní Americe, kde jsou zakázané moderní technologie, z čehož vyplývá, že Kryton i Rimmer jsou vlastně zakázaní.

Zdroj: YouTube

Avšak nejvíce vzrušující je fakt, že tento popis děje není ani polovinou toho, co divákům nová řada přinese. Sami tvůrci jsou velice pyšní na to, co všechno se jim podařilo do šesti epizod dostat a jsou si jistí, že se diváci budou po shlédnutí divit, jak se jim tak dlouho dařilo všechno utajit.