Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Máte rádi pejsky? Praha pořádá Psí den, jaký jste ještě nezažili

Chrt, ilustrační fotografie
Chrt, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - Milovníci psů pozor! První poprázdninovu sobotu pořádá Praha 13 neobyčejný psí den. Můžete se těšit na spoustu ukázek psích dovedností, workshopy, ale také se dozvíte spoustu rad o výchově, péči nebo zdraví vašich mazlíčků.

První víkend po prázdninách, tedy v sobotu 3. záři od 10 do 18 hodin bude v Centrálním parku Lužiny probíhat Psí den s Prahou 13. Návštěvníci budou svědky vytvoření psího Českého rekordu ve skoku do výšky, rychlostních psích závody, soutěže o nejoriginálnější pár - pán a pes, ale také bude možné adoptovat psi ze tří útulků.

Dále bude k dispozici veterinární poradna, ukázka bull sportů, čipování psů, prodej dobrot a všeho co pejskové potřebují a také ochutnávky pro psy zdarma. Na místě bude charitativní tombola, foto koutek a k vidění budou přehlídky VIP osobností se svými psy.

V neposlední řadě můžete na akci zanechat i dárky pro psí útulky a to především pro ty, kterým stát nijak finančně nepřispívá.

Témata:  psi

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 22:58

Stoltenberg: NATO neplánuje rozmístit jaderné zbraně v jiných zemích

Během své návštěvy Varšavy ujistil šéf NATO Jens Stoltenberg, že Severoatlantická aliance nemá v plánu rozmisťovat jaderné zbraně v dalších zemích.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy