Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Český slavík 2024: Hlasování odstartováno. Toto je moderátorská dvojice, a těšte se na urážky

Udílení cen 2024 budou opět moderovat Ondřej Sokol a Aleš Háma.
Udílení cen 2024 budou opět moderovat Ondřej Sokol a Aleš Háma.
Foto: TV Nova

Začalo hlasování v anketě Český slavík, které potrvá do 17. listopadu. Fanoušci mají možnost podpořit své oblíbené umělce, přičemž výsledky budou oznámeny na galavečeru 29. listopadu. Tím nás opět provedou moderátoři Ondřej Sokol a Aleš Háma. Informaci zveřejnila televize Nova.

Ve středu 11. listopadu zahájili Lucie Borhyová a Rey Koranteng hlasování v letošním ročníku ankety Český slavík. Hlasování bude pokračovat do neděle 17. listopadu. Slavnostní vyhlášení vítězů se uskuteční v pátek 29. listopadu 2024.

Aleš Háma, který spolu s Ondřejem Sokolem opět moderuje slavnostní večer ankety Český slavík, se těší na nový ročník a přiznává, že je nadšený z nadcházející spolupráce. "Je neuvěřitelné, jak to uteklo. Je to tu zas, nový ročník, nové písně, nové skandály, noví interpreti. Je tu nový nepopsaný list Českého slavíka a já se už teď těším na to, jak budou diváci hlasovat a jak rozhodnou. No a pochopitelně na spolupráci s Ondrou. To je vždycky svátek," uvedl Háma pro web TV Nova.

Ondřej Sokol se rovněž těší na nadcházející ročník Českého slavíka. "Nedávno jsem byl na nějaké akci ve Foru Karlín, a když tam přišel moderátor, já jsem si uvědomil, že se hrozně těším, až tam bude zase Slavík. My si to s Alešem hrozně užíváme. Předcházejí tomu dlouhé přípravy. Je to hodně psaní. Scénář vzniká dlouho," vysvětlil. Dodal: "Myslím, že spoustě lidem se zdá, že přijdeme a mluvíme, ale ono to tak opravdu není. Příprava musí být opravdu poctivá i s ohledem na to, že už asi všichni vědí, že my máme za úkol hodně lidí urazit. Tak je tam i hodně sezení s právním oddělením."

Fanoušci mohou hlasovat na webu TV Nova Český slavík a vybrat maximálně šest interpretů ve všech kategoriích - Zpěvák, Zpěvačka, Hudební skupina, a Hip Hop a Rap. Na galavečeru se rovněž dozvíme, kdo vstoupí do Síně slávy a kdo se stane Absolutním slavíkem.

V loňském roce se přímý přenos prestižní hudební ankety Český slavík stal podle TV Nova nejsledovanějším pořadem dne ve všech hlavních cílových skupinách. Udílení cen sledovalo 39,10 % diváků v kategorii CS 15-54 a průměrně 1,193 milionu diváků ve věkové skupině 4+. Největší podíl sledovanosti byl zaznamenán mezi mladšími ženami, kde dosáhl 62,43 % v CS Ž15-24.

Témata:  Český slavík Ondřej Soukup Aleš Háma

Související

Aktuálně se děje

17. září 2024 22:12

Povodně aktuálně: Většina míst hlásí pokles. Místy ale stále platí třetí stupeň

Povodňová situace v Česku se začíná pomalu uklidňovat. Není už ani jeden říční profil, na kterém by platila mimořádná úroveň třetího stupně pro extrémní povodeň. Na více než dvaceti místech je ale stále hlášen třetí stupeň povodňové aktivity. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy