Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Eva Herzigová (51) v Benátkách ukázala něco rozporuplného. Nadšení střídá kritika

Sexy Eva Herzigová se v Benátkách ukázala jako potetovaná Amazonka Fotogalerie +2
Sexy Eva Herzigová se v Benátkách ukázala jako potetovaná Amazonka
Foto: ČTK/Profimedia

Eva Herzigová (51) opět dokázala, že i po padesátce umí na červeném koberci zazářit! Na filmovém festivalu v Benátkách ohromila přítomné, když na premiéru filmu "Maria" dorazila v provokativním overalu, který vypadal jako druhá kůže a připomínal tetování. Tato česká topmodelka, která je známá svým vytříbeným vkusem, ukázala, že odvaha jí rozhodně nechybí.

Eva Herzigová, česká supermodelka, která se usadila v Itálii se svým partnerem Gregoriem Marsiajem a jejich třemi syny, předvedla na filmovém festivalu v Benátkách doslova módní bombu!

Zatímco bývá známá svými elegantními róbami a kalhotovými kombinézami, tentokrát se rozhodla pro odvážnou změnu. Na premiéře filmu "Maria" se objevila v punčochovém catsuitu se vzorem, který doplnila o vysoce vykrojené kalhotky a překřížený pruh látky přes hrudník. Celý look podtrhly výrazné zlaté šperky, prodloužené vlnité vlasy a klasické černé lodičky, které ještě více zdůraznily její ikonicky dlouhé nohy. Eva opět dokázala, že na červeném koberci umí zazářit jako nikdo jiný!

Film "Maria" přináší dramatický pohled na osud jedné z nejikoničtějších operních div světa, Marie Callas, kterou si vzala pod svá křídla samotná Angelina Jolie. Snímek se zaměřuje především na tragické a osamělé poslední dny Callas v Paříži, kde se hvězda světových jevišť ocitla ve stínu své někdejší slávy. 

Módní výběr Evy Herzigové na premiéře filmu "Maria" v Benátkách vyvolal mezi lidmi rozporuplné reakce. Zatímco někteří byli nadšeni a psali komentáře jako „Wow! Pořád úchvatná“ nebo „Tohle je žena, která stárne s grácií, vypadá fantasticky,“ jiní nebyli tak přesvědčeni. „Oblečení divné, ale pořád je nádherná a nezkazila si obličej jako spousta jiných,“ uvedl jeden z fanoušků, zatímco další dodal: „Ne!!! Evo, ty taky? Umíš to mnohem lépe.“ Přestože Eva sklidila kritiku za svůj outfit, její půvab a přirozený šarm zůstávají pro mnohé nezpochybnitelné.

Témata:  Eva Herzigová Benátský filmový festival

Aktuálně se děje

8:27

Kde sledovat aktuální stav vodních toků? Podívejte se na aktuální mapu

Kritický víkend pro Česko je tady. Od čtvrtka totiž vydatně prší a země už není schopná pojmout tolik vody, která tak končí v řekách a zvedá jejich hladinu. Třetí stupeň platil v sobotu ráno na více než dvaceti místech. Sledovat aktuální stav vodních toků můžete i na našem webu.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy