Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Imagine Dragons míří do Česka. V Praze vystoupí příští rok

Imagine Dragons
Imagine Dragons
Foto: livenation.cz

Na letišti v pražských Letňanech se příští rok na konci jara uskuteční další velkolepý koncert. Pořádající agentura Live Nation oznámila, že 9. června zde vystoupí americká poprocková skupina Imagine Dragons. Koncert bude součástí evropské části jejich Loom World Tour.

Vstupenky budou k dispozici za ceny od 1890 Kč. Prodej začne pro členy fan klubu v úterý, členové Live Nation klubu si je mohou zakoupit od čtvrtka, a pro veřejnost budou k dispozici od pátku 13. září.

Název Loom nese poslední album kapely, které vyšlo na konci letošního června. Album obsahuje devět skladeb a získalo většinou pozitivní ohlasy.

Imagine Dragons v současnosti tvoří zpěvák Dan Reynolds, kytarista Wayne Sermon a baskytarista Ben McKee. Nedávno skupinu opustil bubeník Daniel Platzman, kterého na koncertech nahrazuje hostující bubeník Andrew Tolman.

Imagine Dragons je americká poprocková kapela založená v roce 2008 v Las Vegas. Skupina získala celosvětovou popularitu díky svým energickým koncertům a hitům, které kombinují prvky rocku, elektronické hudby a popu.

Jejich první úspěšné album Night Visions (2012) je dodnes jedním z jejich nejznámějších. Mezi dalšími alby najdete Smoke + Mirrors (2015), Evolve (2017), Origins (2018), a nejnovější Loom (2023).

Kapela se pyšní oceněními jako jedna cena Grammy, tři American Music Awards, deset Billboard Music Awards a jedna MTV Video Music Award. Imagine Dragons jsou známí svou schopností spojit rockové prvky s moderními zvuky, čímž oslovují široké publikum. 

Témata:  Imagine Dragons

Aktuálně se děje

17. září 2024 22:12

Povodně aktuálně: Většina míst hlásí pokles. Místy ale stále platí třetí stupeň

Povodňová situace v Česku se začíná pomalu uklidňovat. Není už ani jeden říční profil, na kterém by platila mimořádná úroveň třetího stupně pro extrémní povodeň. Na více než dvaceti místech je ale stále hlášen třetí stupeň povodňové aktivity. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy