Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Karel Heřmánek se měl střelit do spánku. Instruktor měl udělat maximum pro záchranu herce

Karel Heřmánek se střelil do spánku. Instruktor se herce snažil zachránit Fotogalerie +6
Karel Heřmánek se střelil do spánku. Instruktor se herce snažil zachránit
Foto: ČTK/Profimedia

Nové informace o tragickém úmrtí herce Karla Heřmánka odhalují, že pravděpodobně neměl v držení zbrojní průkaz.

Podle reportáže TV Nova provedl herec Karel Heřmánek sebevražedný čin během první lekce střeleckého kurzu na Příbramsku. Instruktor, který se snažil v poslední chvíli zasáhnout a zabránit mu v tomto činu, přitom měl riskoval vlastní život.

Nové informace odhalují tragické okolnosti smrti herce Karla Heřmánka. Herec si údajně prostřednictvím zážitkové agentury objednal střelecký kurz. Během první lekce v sobotu se prý dlouho díval do mobilního telefonu, a poté si hned zbraň obrátil proti sobě a vystřelil.

Podle svědka, který se vyjádřil v reportáži TV Nova, se střelecký instruktor pokusil zabránit tragickému činu, přičemž riskoval vlastní život, protože Karel Heřmánek mířil zbraní na svůj spánek. Incident se odehrál kolem 15. hodiny.

Policisté strávili ohledávali místo činu až do 20 hodin, a kriminalisté nařídili soudní pitvu. Ta by měla potvrdit, že příčinou úmrtí bylo střelné poranění.

Témata:  Karel Heřmánek

Související

Aktuálně se děje

18. září 2024 12:21

Taylor Swift vydělala Harrisové 40 000 dolarů. Stačil jeden příspěvek Trumpa

Příspěvek republikánského kandidáta Donalda Trumpa na sociálních sítích, kde vyjádřil nenávist k americké popové zpěvačce Taylor Swift, způsobil, že její fanklub přispěl na kampaň prezidentské kandidátky demokratů Kamaly Harrisové dalších 40 000 dolarů.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy