Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Lucie v létě zahraje po celé ČR a v Bratislavě

Lucie (hudební skupina)
Lucie (hudební skupina)
Foto: Ondřej Pýcha

Přichází léto plné rockové energie, legendární kapela Lucie totiž vyrazí na sérii rockových koncertů po 13 českých městech a zavítá i do Bratislavy. Pod názvem „Chci zas…” proběhne letní turné v jedinečných prostorách, mezi které patří také pražské Ledárny Braník.

Skupina Lucie se svou letní tour „Chci zas…” zavítá i do Prahy. Ve středu  29. června vystoupí v bývalých Ledárnách Braník v Praze. Rockoví fanoušci se po téměř dvou letech mohou opět těšit na open air vystoupení, na kterém zažijí tu pravou rockovou atmosféru. „Těšíme se na open air turné v krásných a osobitých prostorách, kde si budeme moct být mnohem blíže, než je tomu ve velkých halách. Společně budeme zažívat ohromnou energii, která při živém vystoupení vzniká, a která nám v poslední době hodně chyběla.  To jsou zážitky, které nelze ničím nahradit,“ zvou na koncert členové skupiny Lucie.

Na pražský koncert budou navazovat další koncerty po celé České republice v Amfiteátru v Mikulově (3. července), na renomovaném festivalu Sázavafest (22. července) nebo třeba Amfiteátru v Lokti (6. srpna). Celou letní tour uzavře koncert v Amfiteátru ve Strakonicích, který je plánovaný na 2. září.

Kapela Lucie pro své fanoušky přichystala na rok 2022 dvě zcela odlišné a přitom výjimečné koncertní turné. Kromě letní rockové šňůry chystá na podzim dlouho očekávanou halovou  show Lucie v Opěře 2022 s originálním aranžmá v doprovodu filharmonie Hradec Králové.

Témata:  Lucie

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 20:11

Rusko a Ukrajina si po rozhovorech vymění vysídlené děti

Rusko a Ukrajina se dohodly na výměně 48 dětí vysídlených v důsledku ruské invaze. Ve středu to v katarské Dauhá oznámila ruská komisařka pro práva dětí Marija Lvovová-Belovová.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy