Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Madonna opět zklamala fanoušky, ruší další koncert

Madonna
Madonna
Foto: Reprofoto internet

Americká zpěvačka Madonna zrušila londýnský koncert naplánovaný na pondělí. Fanouškům na instagramu vysvětlila, že její zdravotní problémy přetrvávají od zahájení turné Madame X a že jí lékaři doporučili několik dní klidu.

Koncerty Madonna ruší od loňského října. Turné má trvat do března a Londýn je jednou ze zastávek. "Hluboce lituji, že musím zrušit koncert, který se měl konat v pondělí 27. ledna v Londýně. Lékaři mi doporučili několik dní klidu. Jak víte, mám zranění, které mi dělá problémy od začátku turné. Musím ale poslouchat své tělo a zdraví dát na první místo. Zklamat své fanoušky a ohrozit turné je to poslední, co si přeji," napsala Madonna ke zrušenému koncertu.

I am deeply sorry that I have to cancel my concert scheduled for Monday January 27th in London. Under doctors guidance I have been told to rest for a few days. As you all know, I have injuries that have plagued me since the beginning of the tour but... https://t.co/VOYnJ4e5BB pic.twitter.com/Tqwr8YWwcQ

— Madonna (@Madonna) January 25, 2020

Lidé, kteří si zakoupili lístky, dostanou peníze zpět. V Madonnině vzkazu se také uvádí, že koncert naplánovaný na 29. ledna se konat bude.

"Zrušení koncertu mne mrzí více, než si umíte představit. Ještě jednou děkuji za pochopení," stojí ve vzkazu.

Minulý týden zpěvačka zrušila vystoupení i v Lisabonu, v prosinci pak v Miami a předtím v Bostonu.

Témata:  Madonna hudba koncert

Aktuálně se děje

21. dubna 2024 20:08

Policie v Plzni evakuovala dům kvůli nálezu munice. Zajistí ji pyrotechnik

Policie zasahuje v neděli večer u nálezu nebezpečné munice v Plzni. Do domu byl přivolán pyrotechnik, proběhla evakuace. Kromě strážců zákona pomáhají u zásahu také hasiči. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy