Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Obrovská tragédie. Známého herce Wactora zastřelili

Johnny Wactor
Johnny Wactor
Foto: Instagram/johnnywactor

Sedmatřicetiletý herec Johnny Wactor utrpěl smrtelná zranění poté, co vyrušil tři muže, kteří se pokoušeli odstranit katalyzátor z jeho zaparkovaného vozu.

V Los Angeles byl americký herec Johnny Wactor (37) zastřelen zlodějem, který se pokoušel ukrást součástku z jeho vozidla. Utrpěl smrtelná zranění poté, co přistihl tři muže, jak se snaží vyjmout katalyzátor z jeho zaparkovaného auta. Informovala BBC.

Wactor byl znám ze seriálů General Hospital a Siberia, pracoval také jako barman.

Incident se odehrál právě v době, kdy se vracel do auta po práci. Tragický incident se stal na rohu West Pico Boulevard a South Hope Street v centru Los Angeles.

Podle informací, které poskytla matka Johnnyho Wactora pro stanici NBC4, její syn „viděl u svého vozidla muže, který s ním manipuloval. Předpokládal, že ho odtahují, a tak nebyl podezřívavý ohledně případného nebezpečí. Přistoupil k muži, aby se ho zeptal, co se děje. V tu chvíli však byl okamžitě zastřelen," jak uvedla Scarlett, matka zesnulého herce.

Podle jejích slov podezřelý utekl spolu s dalšími dvěma muži. Zabití svého syna popsala jako „nesmyslné".

„Po více než desetiletí, co jsme spolu strávili, zanechá navždy díru v našich srdcích,“ uvedl David Shaul, agent Johnnyho Wactora pro Variety.

Témata:  Johnny Wactor úmrtí

Aktuálně se děje

26. června 2024 8:55

25. června 2024 18:01

Zelenskyj zatykače na Šojgua a Gerasimova uvítal. Rusko je označilo za bezvýznamné

Ukrajina přivítala rozhodnutí Mezinárodního trestního soudu (ICC) vydat zatykače na bývalého ruského ministra obrany Sergeje Šojgu a náčelníka generálního štábu ruských ozbrojených sil Valerije Gerasimova. Rada bezpečnosti Ruské federace označila zatykače za součást hybridní války proti Rusku. Uvedla to agentura Reuters.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy