Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 20. srpna

Zvláštní zachycení deště
Zvláštní zachycení deště
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Po přední straně tlakové níže nad Britskými ostrovy bude proudit od jihozápadu do střední Evropy teplý vzduch. Studená fronta bude postupovat přes Německo k východu a večer začne ovlivňovat počasí v Čechách, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Polojasno až oblačno, v Čechách během noci od západu až zataženo a k ránu ojediněle slabý déšť. Nejnižší teploty 16 až 12 °C. Slabý proměnlivý vítr do 3 m/s nebo klidno.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Počasí přes den (07-24):Polojasno až oblačno, zpočátku místy až zataženo. K večeru od západu přibývání oblačnosti a v Čechách postupně místy déšť nebo přeháňky, ojediněle bouřky. Nejvyšší teploty 26 až 30 °C. Slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s, během dne mírný jižní až jihozápadní 2 až 6 m/s, večer v Čechách až západní, v bouřkách přechodně zesílí.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 18:59

Kongresman Mike Turner očekává, že Sněmovna reprezentantů USA tento týden schválí pomoc Ukrajině

Republikánský kongresman a předseda sněmovního výboru pro zpravodajství Mike Turner očekává, že Sněmovna reprezentantů amerického Kongresu tento týden podpoří návrh zákona o vojenské pomoci Ukrajině a Izraeli. Turner to řekl v rozhovoru pro televizní stanici NBC News.

Zdroj: Kateřina Skálová

Další zprávy