Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď na noc a pondělí 22. srpna

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Ze západní do střední Evropy se bude rozšiřovat tlaková výše a po její přední straně k nám bude proudit chladný vzduch od severozápadu. Východ našeho území bude zpočátku částečně ovlivňovat zvlněná studená fronta nad Slovenskem. Informuje ČHMU.

Počasí dnes večer a v noci (17-07):V Čechách polojasno, na jihu a východě zpočátku oblačno až zataženo.Zpočátku místy přeháňky, ojediněle bouřky, postupně jen ojedinělepřeháňky. K ránu od západu přibývání oblačnosti. Na Moravě a veSlezsku oblačno až zataženo a ojediněle, na severovýchodě zpočátkumísty déšť. Nejnižší teploty 14 až 10 °C. Zpočátku mírnýseverozápadní až západní vítr 3 až 7 m/s, postupně slabý 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: mírný až slabý vzestup

Počasí přes den (07-24):Polojasno až oblačno, na východě až zataženo. Na horách místy, jindejen ojediněle přeháňky. Nejvyšší teploty 19 až 23 °C, v 1000 mna horách kolem 13 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/sbude večer slábnout.

Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup, přechodně setrvalý stav

Témata:  počasí mraky

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy