Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

O víkendu se vrátí tropy. Předpověď počasí na týden

Počasí v létě
Počasí v létě
Foto: Pixabay

Praha - Česko má za sebou pár chladnějších dní, léto ale ještě neskončilo. Už dnes se teploty vyšplhají na 30 stupňů a o víkendu třicítku dokonce překonají.

Ve čtvrtek nás čeká skoro jasno až polojasno. Ráno a dopoledne ojediněle mlhy nebo nízká oblačnost. Nejnižší noční teploty 14 až 10 °C, nejvyšší denní teploty 26 až 30 °C.

Pátek bude teplotně prakticky totožný. Jasno až polojasno, ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 14 až 10 °C. Teploty přes den vyšplhají až na 26 až 30 °C. 

V sobotu nás opět čeká jasno až polojasno, ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty ale mírně stoupnou na 15 až 11 °C., nejvyšší denní teploty se budou pohybovat v rozmezí 26 až 30 °C. 

V neděli bude ještě o něco tepleji. Skoro jasno až polojasno, během dne se mohou objevit přeháňky nebo bouřky, v západní polovině Čech srážky. Nejnižší noční teploty 16 až 12 °C. Nejvyšší denní teploty vyrostou až na 27 až 31 °C.

V pondělí se mírně ochladí. Bude převážně polojasno, při přechodně zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty zůstanou v rozmezí 15 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty ale klesnou na 24 až 28 °C. 

Předpověď počasí od úterý do čtvrtka slibuje jasno až polojasno. Ke konci období při přechodně zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční teploty 15 až 10 °C. Nejvyšší denní teploty 24 až 29 °C.

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 19:44

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy