Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 1. října

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixabay

Praha - Před zvlněnou studenou frontou, která bude zvolna postupovat přes střední Evropu k jihovýchodu, k nám bude proudit teplý vzduch od jihozápadu, informuje chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Skoro jasno až polojasno. Na severozápadě Čech oblačno a ojediněle přeháňky. Nejnižší teploty 13 až 9 °C. Slabý jihovýchodní vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Počasí přes den (07-24):Skoro jasno až polojasno, zpočátku na severozápadě, během dne postupně i na ostatním území oblačno. Ojediněle, odpoledne a večer v severozápadních Čechách místy občasný déšť nebo přeháňky. Ojediněle možnost bouřky. Nejvyšší teploty 21 až 25 °C, na severozápadě a severu kolem 20 °C. Slabý, postupně mírný jižní až jihovýchodní vítr 2 až 6 m/s se k večeru bude v Čechách měnit na jihozápadní až západní.

Tlaková tendence: setrvalý stav, později slabý pokles

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

17. dubna 2024 11:24

Ulici už má. Teď po Putinovi v Rusku pojmenují čtvrť

Podle ruských médií se radnice v Grozném rozhodla pojmenovat čtvrť po ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi. Tato čtvrť není úplně nová - vytvoří se oddělením a přejmenováním části stávající čtvrti, která je v současnosti nazývána po Šejchu Mansúrovi.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy