Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 5. listopadu

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Zvlněná studená fronta začne ovlivňovat počasí v Čechách, před ní k nám bude zejména ve vyšších vrstvách atmosféry proudit teplejší vzduch od jihozápadu, uvedl server chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, ojediněle, na západě Čech k ránu místy déšť nebo mrholení. Ojediněle mlhy. Nejnižší teploty +4 až 0 °C. Slabý, na Českomoravské vrchovině, na Moravě a ve Slezsku mírný jihovýchodní vítr 3 až 7 m/s, místy nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Rozptylové podmínky: většinou dobré, v západní polovině Čech mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, přechodně až polojasno, v severozápadní polovině Čech místy, jinde jen ojediněle, občasný déšť nebo mrholení. Zpočátku ojediněle mlhy. Nejvyšší teploty 6 až 10 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 3 až 7 m/s, na Českomoravské vrchovině, na Moravě a ve Slezsku místy nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 25 m/s. Na západě Čech slabý vítr do 4 m/s, později večer mírný západní 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: mírný pokles, večer slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré, na západě Čech místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 10:28

V noci Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny

V noci na dnešek Rusové provedli útoky na energetickou infrastrukturu ve třech oblastech Ukrajiny, což způsobilo poškození zařízení a zranění alespoň jednoho pracovníka. Oznámil to podle ukrajinských médií ministr energetiky Herman Haluščenko. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy