Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 9. listopadu

Zima, ilustrační fotografie
Zima, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Praha - V oblasti nízkého tlaku vzduchu nad severní a střední Evropou, postoupí na naše území od západu frontální systém, uvedl server chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až polojasno, ojediněle sněhové přeháňky. Zpočátku zejména v Čechách přechodně až zataženo a místy slabé občasné sněžení. Ojediněle mlhy, i mrznoucí. Nejnižší teploty 0 až -4 °C. Slabý proměnlivý vítr do 3 m/s nebo klidno.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: většinou mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Většinou polojasno, ráno ojediněle mlhy i mrznoucí. Večer od jihozápadu přibývání oblačnosti a později na západě místy sněžení, v polohách pod 500 m i déšť se sněhem. Nejvyšší teploty 2 až 6 °C. Slabý proměnlivý nebo jihozápadní vítr 1 až 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Rozptylové podmínky: většinou mírně nepříznive, v Čechách postupně místy dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 19:39

27. dubna 2024 15:39

Rutte získává důležitou podporu na své cestě do křesla šéfa NATO

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pátek prohlásil, že od nového generálního tajemníka Severoatlantické aliance (NATO) očekává, že upřednostní řešení obav Turecka souvisejících s terorismem. Řekl to v Istanbulu během setkání s vedoucím kandidátem na post šéfa NATO, dosluhujícím nizozemským premiérem Markem Ruttem, který je na návštěvě v Turecku v rámci snah o získání podpory pro svou kandidaturu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy