Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 16. listopadu

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixabay

Praha - Teplá fronta přejde přes naše území k východu a od západu k nám postoupí další frontální systém, uvedl server chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, na většině území déšť nebo déšť se sněhem, na východě zpočátku i sněžení. Místy mrznoucí déšť s tvorbou ledovky, zejména v severovýchodní polovině území. Nejnižší teploty +2 až -2 °C, během noci v Čechách oteplování. Mírný jihozápadní až jižní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, na většině území občasný déšť, v severovýchodní polovině území zpočátku místy mrznoucí s tvorbou ledovky. Na východě Moravy ojediněle tvorba ledovky až do odpoledních hodin. Nejvyšší teploty 5 až 9 °C, v severovýchodní polovině území 0 až +4 °C. Mírný jihozápadní až jižní vítr 3 až 7 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Rozptylové podmínky: většinou dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy