Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a čtvrtek 17. listopadu

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixabay

Praha - Kolem hluboké tlakové níže se středem u Islandu k nám bude pokračovat příliv teplého a vlhkého vzduchu od západu až jihozápadu, informuje server chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, místy, zejména na horách, občasný déšť nebo mrholení. Na Moravě místy mlhy. Nejnižší teploty 7 až 3 °C, na Moravě místy až +1 °C a ojediněle náledí. Mírný jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, na Moravě místy slabý vítr do 3 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles nebo setrvalý stav

Rozptylové podmínky: většinou dobré, na Moravě místy mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, místy, zejména na horách občasný déšť nebo mrholení. K večeru ubývání srážek. Na Moravě zpočátku místy mlhy. Nejvyšší teploty 7 až 11 °C, na Moravě místy kolem 5 °C. Mírný jihozápadní až jižní vítr 3 až 7 m/s, postupně místy v nárazech kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles

Rozptylové podmínky: většinou dobré, na Moravě zpočátku místy mírně nepříznivé

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 12:54

Babiš sepsul migrační pakt EU. Fialu a Rakušana obvinil ze zrady na Česku

Expremiér Andrej Babiš (ANO) označil unijní migrační pakt na čtvrteční mimořádné schůzi za největší zradu v novodobých českých dějinách, ze které obvinil premiéra Petra Fialu (ODS) a ministra vnitra Víta Rakušana (STAN). Dohoda podle Babiše obsahuje skryté uprchlické kvóty a zavazuje země k přijímání migrantů z afrických či blízkovýchodních zemí. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy