Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 18. listopadu

Podzim, ilustrační fotografie
Podzim, ilustrační fotografie
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Před zvlněnou studenou frontou, která večer začne ovlivňovat počasí v Čechách, k nám bude proudit teplejší vzduch od jihozápadu.

Počasí dnes večer a v noci (17-07):Oblačno až zataženo, v Čechách přechodně místy až polojasno. Ojediněle slabý déšť nebo mrholení, k ránu na západě Čech déšť místy. Na Moravě ojediněle mlhy. Nejnižší teploty 8 až 4 °C, na Moravě 5 až 1 °C. Mírný jižní až jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, místy nárazy kolem 15 m/s, na hřebenech hor na severu území kolem 25 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Oblačno až zataženo, místy přechodně až polojasno. Na Moravě zpočátku ojediněle mlhy. Na severozápadě místy, jinde jen ojediněle slabý déšť. Později večer v západní polovině Čech srážky četnější. Nejvyššíteploty 9 až 13 °C, ve východních Čechách a na západě Moravy místy kolem 7 °C, v 1000 m na horách kolem 7 °C. Mírný jižní až jihozápadní vítr 3 až 7 m/s, na východě Moravy a přechodně i na severozápadě Čech čerstvý 6 až 11 m/s, s nárazy 15 až 20 m/s, na hřebenech hor na severu území kolem 25 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles nebo setrvalý stav, večer v Čecháchslabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy