Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 23. listopadu

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Radek Sycha, EuroZprávy.cz

Praha - Po přední straně brázdy nízkého tlaku vzduchu nad západní Evropou, k nám bude nadále proudit, zejména ve vyšších vrstvách atmosféry, teplý vzduch od jihu, uvedl server chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Většinou zataženo nízkou oblačností nebo mlhy, ojediněle mrholení. Na horách místy, jinde jen ojediněle skoro jasno až polojasno. Nejnižší teploty 7 až 3 °C, na Moravě a ve Slezsku 10 až 6 °C. Mírný jihovýchodní až jižní vítr 3 až 7 m/s, na horách na severovýchodě od vyšších poloh místy s nárazy 15 až 20 m/s (až 75 km/h). V západní polovině Čech slabý proměnlivý vítr do 4 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup

Rozptylové podmínky: dobré, v západní polovině Čech mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Většinou zataženo nízkou oblačností nebo mlhy, ojediněle mrholení. Na horách místy, jinde jen ojediněle skoro jasno až polojasno. Nejvyšší teploty 7 až 11 °C, při zmenšené oblačnosti kolem 13 °C. V Čechách slabý proměnlivý nebo jihovýchodní vítr do 4 m/s. Na Moravě mírný jihovýchodní až jižní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý vzestup nebo setrvalý stav

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, na Moravě místy dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

2. května 2024 10:02

Hamás odmítl další nabídku Izraele na příměří

Islamistické hnutí Hamás odmítá současný návrh dohody o příměří a propuštění rukojmí v pásmu Gazy, chce však pokračovat v jednáních. S odvoláním na izraelská média o tom informovala agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy