Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a sobotu 10. prosince

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Praha - Po severním okraji rozsáhlé tlakové výše nad jižní Evropou k nám bude pokračovat příliv teplého vzduchu od západu, uvedl server chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, ojediněle, v Čechách postupně od západu místy až polojasno. Zpočátku na severu ojediněle slabý déšť. Ojediněle mrznoucí mlhy. Nejnižší teploty +4 až 0 °C, při slabém větru až -3 °C. Slabý, na severovýchodě a zpočátku místy i v Čechách mírný západní až jihozápadní vítr 2 až 6 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, zpočátku místy dobré

Počasí přes den (07-24):Polojasno až oblačno, zpočátku místy, zejména na Moravě zataženo nízkou oblačností nebo i mrznoucí mlhy. Během dne od západu ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 7 až 11 °C, na severovýchodě Čech a východě Moravy kolem 5 °C. Slabý, postupně místy v Čechách a na severovýchodě Moravy a ve Slezsku mírný západní až jihozápadní vítr 3 až 7 m/s.

Tlaková tendence: slabý až mírný pokles

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé, postupně místy v Čechách a na severu Moravy a ve Slezsku dobré

Témata:  počasí

Související

Aktuálně se děje

7. září 2024 9:09

Válku to nerozhodne, reagoval Austin na požadavek ohledně úderů do hloubi Ruska

Američané se stále moc netváří na jeden z požadavků Kyjeva. Ministr obrany Lloyd Austin v pátek na základně Ramstein řekl, že pokud Ukrajina obdrží povolení k používání západních zbraní k útokům v hloubi Ruska, o které žádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, situaci na bojišti to stejně nezmění. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy