Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 12. prosince

Podzimní mlhy
Podzimní mlhy
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Praha - Přes naše území přejde další studená fronta, za ní se bude od západu rozšiřovat tlaková výše, uvedl chmi.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo až oblačno, místy, postupně na většině území déšť nebo přeháňky, nad 700 m srážky sněhové. Na horách na severu srážky trvalejší. Nejnižší teploty 5 až 1 °C. Čerstvý západní až severozápadní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na hřebenech hor kolem 20 m/s. Na horách na severu tvorba sněhových jazyků a místy i závějí.

Tlaková tendence: setrvalý stav

Rozptylové podmínky: dobré

Počasí přes den (07-24):Zataženo až oblačno, občas déšť nebo přeháňky, nad 700 m, postupně na severu a severovýchodě nad 300 m srážky sněhové. Odpoledne od severovýchodu ustávání srážek a částečné ubývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 3 až 7 °C, odpoledne od severovýchodu ochlazování.

Čerstvý severozápadní, postupně severní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s bude později odpoledne a večer slábnout. Od vyšších poloh na severu a severovýchodě místy tvorba sněhových jazyků, na horách zpočátku i závějí.

Tlaková tendence: slabý, postupně mírný vzestup

Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy